Pranje notranje enote že za 75€

Pranje notranje enote že od 75€

Na ventilatorju notranje enote in kovinskem satovju nastaja plesen, pršic in druge zamazanije, ki je leglo bakterij in virusov. Ob uporabi klima naprave to vse klima izpiha v bivalni prostor. Eden od razlogov, kadar se sprašujemo zakaj smo tako pogosto bolani je lahko prav v klima napravi. Da bi se izognili nevšečnostim priporočamo občasno napredno umivanje in razkuževanje notranje enote klima naprave

Ob naprednem umivanju klima naprave se opravi:

  • priprava zaščite – stene, elektronskih in drugih elementov klima naprave 
  • postavitev mobilnega umivalnika ter pokrivala za zajem umazanije
  • umivanje notranjega izmenjevalnika in ventilatorja
  • čiščenje maske in pokrova notranje enote klimatske naprave,
  • čiščenje maske, protiprašnih filtrov notranje enote,
  • pregled in izpiranje odvoda kondenza notranje enote klime,

 

Servis klime opravljamo: Ljubljana, Maribor, Celje, PtujDomžale, Laško, Ormož, Slovenska Bistrica,  Grosuplje,  itd.

Težave ob ne rednem vdrževanju

Ali ste vedeli, da so bakterije, ki nastajajo pri delovanju klimatske naprave lahko tudi smrtno nevarne? Izognite se neprijetnostim ter vonjavam in obvezno naredite letni servis vaše klimatske naprave.

Poglejmo nekoliko podrobneje bakterije skupine Legionella. Bakterije se nahajajo v vseh vrstah vodnih (nastaja ob hlajenju) sistemov, vendar so najbolj razširjene v stoječi topli vodi (25-40 ° C). Ponavadi se bolezen razširi ob zaužitju okužene vode ali ko so kapljice vode, ki vsebuje bakterije, razpršene v zraku. Obstaja tudi možnost, da se razvijejo druge, manj nevarne bakterije v času, ko naprava ne deluje dalj časa, zato priporočamo vsakoletni redni servis, pri katerem zraven zgoraj naštetega opravimo tudi dezinfekcijo.

Nova klima z montažo že od 890€

Prodaja in montaža klimatskih naprav po najugodnejših cenah

Klime Toshiba

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot srednji in višji cenovni razred. Ponujajo odlično servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Klime Daikin

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Klime Mitsubishi

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Kaj pravijo naši kupci?

Gozdarski institut slo

“Hiter odziv, prijaznost osebja, točnost, kvalitetna izvedba. Priporočamo. Zelo smo zadovoljni z vsem ponujenim.

Gozdarski Inštitut Slovenije

Zadovoljna stranka Marko Bauman

“Pri gradnji hiše sem imel različne faze. V prvi so pripravljali inštalacijo. V drugi dobavili in montirali klimo. Zdaj redno klimo servisirate. Kaj povedati – priporočam vas vsepovsod!

Marko Bauman

dom-lizike-jancar

“S podjetjem Klimit vsa leta odlično sodelujemo, saj so njihove storitve strokovne, odziv ažuren in takojšen. Njihovi strokovnjaki zmeraj prisluhnejo našim potrebam in željam ter nam objektivno in korektno svetujejo.

Dijaški dom Lizike Jančar