NAKUP INVERTER KLIME Z VKLJUČENO MONTAŽO...

Nakup inverter klim z vključeno montažo

Se zanimate za nakup klime? Poglejte našo ponudbo klimatskih naprav

Klime Toshiba

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot srednji in višji cenovni razred. Ponujajo odlično servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Klime Mitsubishi

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Klime Haier

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave kitajskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot nižji, srednji in višji cenovni razred. Ponujajo odlično servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Klime LG

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave korejskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo odlično servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Klime Daikin

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Klime Maxon

Zanesljive naprave kitajskega proizvajalca. So proizvajalec, ki proizvaja za velika brandirana podjetja. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Pozicionirajo se kot nižji, srednji cenovni razred in zagotavljajo zgolj hišne izvedbe.

Nova klima z montažo že od 750€

Prodaja in montaža klimatskih naprav po najugodnejših cenah

Pameten izbor klime

Če se zanimate za nakup klime, svetujemo da izberete klimatsko napravo glede na vaše potrebe in zahteve. Katero klimo boste izbrali, narekuje velikost prostora, ki ga boste hladili. kapaciteta klime in kakovost klimatske naprave. Ne pozabite tudi, da lahko klimo v prehodnem času izkoristite tudi kot učinkovit vir ogrevanja.  Predstavljamo vam nekaj najbolj priljubljenih modelov iz naše stalne ponudbe. V kolikor pri izbiri naprave potrebujete pomoč, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu, montaži in rednih servisih.

Wifi vmesnik

Ob naročilu enot, ki imajo ob imenu oznako brezplačen Wi-Fi vmesnik, dobi kupec brezplačno tudi Wi-Fi vmesnik v vrednosti 60€ brez DDV. Z vmesnikom lahko vašo klimatsko napravo preko aplikacije na Vašem tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali računalniku nadzirate kadarkoli in kjerkoli.

Ob enotah, kjer se nahaja oznaka Wi-Fi vmesnik, je možna dobava Wi-Fi vmesnika. Le-ta ni priložen brezplačno k enotam, temveč je njegova cena 60€ brez DDV.

MONO / MULTI SPLIT klimatski sistemi za večje prostore

Zunanje enote Multizone omogočajo namestitev od 1 do 6 notranjih enot nameščenih v različne prostore. Glede na Vaše želje, potrebe in karakteristike prostorov oz. objekta, vam izdelamo natančen izračun, na podlagi katerega izberemo optimalen sistem komponent za učinkovito klimatizacijo!

 

Prikaz kako vaše stanovanje ohlajajo ali ogrevajo multi split klimatske naprave
Prikaz energetskih razredov učinkovitosti

Iskalne besede: Klimatske naprave Ptuj, Maribor, Montaža klimatskih naprav, klimatske naprave Maribor, Montaža klime, Montaža klim, Cena montaže in klime, poceni in ugodno ponujamo klimatske naprave, klima z montažo, klime z montažo, nakup klime, klimatske naprave.

Klimit, Kos Samir s.p. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS, obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.

6 Comments
 1. Zanima me kaksno klimo mi priporocate za ogrevanje stanovanja za 60m2 so nova okna stene so debele 40cm kaj mi svetujete najbolj cenovno segreval bi tam 20 stopinj l.p.

 2. Pozdravljeni

  Imamo majhno klet cca 5 m2 površine in 2,1 m višine , kjer bomo skladiščili vino. Ker mora biti prostor skozi vse leto primerno hladen bi potrebovali ustrezno čim cenejšo industrijsko ali navadno klimo. Kaj nam priporočate?

  Kontaktirajte nas na meil gabrijela.koren@gmail.com
  Za dodatna vprašanja sem vam na voljo na 031-227-050

  Lep pozdrav
  Gabrijela Koren

 3. Pozdravljeni
  Kaksno moc klime priporocate za prostor 30 kvadratov. Je pa podstresno stanovanje.
  Lp, simon

 4. Pozdravljeni. Zanimam se za nakup klime Daikin. Kje lahko preberem več?

  Lp, Zdravko Hodeš

 5. Pozdrav,

  Sem Matija Rižner in pred kratkim sem začel z delom v delavnici, kjer pa ni segrevanja. Sam sem opremil torej delavnico za delo z lesom. Sedaj iščem primeren način segrevanja in svetovali so mi za klime.

  Zanima pa me naslednje:
  Prostor, v katerem delam je velik prb 75m2 in segreval bi ga rad nekje do 18-20 stopinj.
  Lp, Matija Rižner
  ODG: Spoštovani, ponudbo klim imamo na podstrani https://servisiraj.si/index.php/klima-ponudba-cenik/ Svetoval bi 5kW klimo, saj bo predvsem hitreje segrela oz ohladila!

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.