Klimatske naprave za ogrevanje

Ugodno ogrevanje s klimo za prijetno topel dom


Oglejte našo ponudbo klimatskih naprav za ugodno gretje in hlajenje z ugodno montažo! Brezplačno opravimo ogled na vaši lokaciji, da boste ogrevali vaš dom po najnižji možni ceni!

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Brezplačno svetujemo pri izbiri klimatske naprave za vašo kvadraturo in cenovni razpon!

Ponudba klimatskih naprav za ogrevanje in hlajenje

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot srednji in višji cenovni razred. Ponujajo odlično servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.

Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.
Kakovostne in zanesljive klimatske naprave kitajskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot nižji, srednji in višji cenovni razred. Ponujajo odlično servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.
Kakovostne in zanesljive klimatske naprave korejskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo odlično servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.
Kakovostne in zanesljive klimatske naprave japonskega proizvajalca. Pozicionirajo se kot  srednji in višji cenovni razred. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Modularnost tako za hišne izvedbe kot industrijske VRV izvedbe.
Zanesljive naprave kitajskega proizvajalca. So proizvajalec, ki proizvaja za velika brandirana podjetja. Ponujajo dobro servisno podporo in diagnostiko. Pozicionirajo se kot nižji, srednji cenovni razred in zagotavljajo zgolj hišne izvedbe.

Nova klima z montažo že od 790€

Prodaja in montaža klimatskih naprav po najugodnejših cenah

Pameten izbor klime za hlajenje ali ogrevanje

Če se zanimate za nakup klime, svetujemo da izberete klimatsko napravo glede na vaše potrebe in zahteve. Katero klimo boste izbrali, narekuje velikost prostora, ki ga boste hladili. kapaciteta klime in kakovost klimatske naprave. Ne pozabite tudi, da lahko klimo v prehodnem času izkoristite tudi kot učinkovit vir ogrevanja.  Predstavljamo vam nekaj najbolj priljubljenih modelov iz naše stalne ponudbe. V kolikor pri izbiri naprave potrebujete pomoč, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu, montaži in rednih servisih.

Wifi vmesnik za brezžično upravljanje

Ob naročilu enot, ki imajo ob imenu oznako brezplačen Wi-Fi vmesnik, dobi kupec brezplačno tudi Wi-Fi vmesnik v vrednosti 60€ brez DDV. Z vmesnikom lahko vašo klimatsko napravo preko aplikacije na Vašem tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali računalniku nadzirate kadarkoli in kjerkoli.

Ob enotah, kjer se nahaja oznaka Wi-Fi vmesnik, je možna dobava Wi-Fi vmesnika. Le-ta ni priložen brezplačno k enotam, temveč je njegova cena 60€ brez DDV.

MONO / MULTI SPLIT klimatski sistemi za večje prostore

Zunanje enote Multizone omogočajo namestitev od 1 do 6 notranjih enot nameščenih v različne prostore. Glede na Vaše želje, potrebe in karakteristike prostorov oz. objekta, vam izdelamo natančen izračun, na podlagi katerega izberemo optimalen sistem komponent za učinkovito ogrevanje ter hlajenje vašega doma ali poslovnih prostorov!

 

Prikaz kako vaše stanovanje ohlajajo ali ogrevajo multi split klimatske naprave
Prikaz energetskih razredov učinkovitosti

Iskalne besede: Klimatske naprave Ptuj, Maribor, Montaža klimatskih naprav, klimatske naprave Maribor, Montaža klime, Montaža klim, Cena montaže in klime, poceni in ugodno ponujamo klimatske naprave, klima z montažo, klime z montažo, nakup klime, klimatske naprave.

Klimit, Kos Samir s.p. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS, obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.