Klima – investicija v dobro počutje

By in

Svetujemo da izberete klimatsko napravo glede na vaše potrebe in zahteve. Vaša potreba opredeli funkcionalnost klima naprave, kapaciteto, kakovost, ki  seveda na koncu narekuje ceno. Kot najbolj osnovne funkcionalnosti pri izbiri so:

  • zraven hlajenja tudi možnost segrevanja prostora (inverterska funkcionalnost!)
  • filtriranje, ionizacija in osveževanje zraka (povečamo kakovost zraka)
  • energetska učinkovitost, glasnost naprave, ekološka osveščenost, …

Splača se kupiti inverterske, visoko-varčne klime saj so prihranki očitni!

Kapaciteto klimatske naprave narekuje velikost prostora katero želite ohladiti/segreti. Za stanovanje prostore ponavadi povsem zadostujejo klime moči med 2,5 in  3,6 kW. Parametra, kot sta kakovost in cena je pa odvisna od funkcionalnosti, v manjši meri je ta odvisna tudi od kvalitete sestavnih delov klima naprave. Opaziti je, da so iz leta v leto razlike v kvaliteti materijalov vse manjše.

NASVET: Iskanje in nakup v lastnem angažmaju se vsekakor splača, a montažo le prepustite nam, strokovnjakom.

Pri iskanju najbolj bodite pozorni na moč, porabo energije in glasnost naprave. To so glavni faktorji, ki določajo ceno.

Za ugodno ceno vsekakor poglejte pri velikih trgovskih hišah, grosistih, poglejte si več spletnih trgovin in njihove ponudbe. V srednjem razredu kakovosti klimatskih naprav je skoraj težko zaznati razliko v kvalitetu materijala. Vedite, da bolj ali manj vsi imajo iste dobavitelje ključnih, vitalnih delov naprave.

Ponavadi velja da tisti, ki imajo večjo zalogo lahko ponudijo nižjo AKCIJSKO ceno. Med glavne ponudnike bi našteli Mercator, Spar, Tuš, Jager, Eldar,.. Preverite pogoje nakupa, garancijo in ali je vštet transport klimatske naprave.

V kolikor si nakupa klimatske naprave ne želite urediti v lastnem angažmaju nas o tem obvestite in vam bomo mi pomagali izbrati najbolj ugodne ponudbe. Prav tako bomo poskrbeli za transport klimatske naprave do vašega doma.

Ekipa KLIMIT

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.