Daikin EMURA

By in

Klimatska naprava namenjena sodobnim uporabnikom

Daikin je vodilna znamka  na področju klimatskih naprav. Poznamo ga po visoki kvaliteti, inovativnem dizajnu  in varovanju okolja.  Daikin je prvo klimatsko napravo izdelal že leta 1934, za klimatizacijo potniškega vlaka, od takrat pa nadaljuje s številnimi inovacijami v hladilni in ogrevalni tehniki.  Daikin ima sedež na Japonskem, s klimatskimi napravami in toplotnimi črpalkami pa je prisoten po vsem svetu.

Stenska enota DAIKIN EMURA R-32

Daikin EMURA je klimatska naprava za sodobnega uporabnika. Združuje nagrajeni,  estetsko dovršen dizajn in sodobno vrhunsko tehnologijo. Na voljo je v beli ali sodobni srebrni barvi. Njeno delovanje je izredno tiho. Pri 19dB je skorajda ne boste slišali, zagotovo pa boste opazili prijetno klimo vašega doma.  V kompletu z zunajno enoto RXLG-M, pa se z njo lahko ogrevate pri zunanjih temperaturah tudi do -25°C.  Tedenski časovnik vam omogoča, da hlajenje sledi vašemu naravnemu bioritmu, inteligentni senzorji pa bodo poskrbeli za optimalno delovanje.

Vrhunski izkoristek hlajenja do A+++

Izjemno tiho delovanje, z le 19 dB!

Inovativen zračni filter odstrani 97% alergenov, kar pomeni  čistejši zrak za vas in vašo družino.  Zrak čisti s kemičnimi reakcijami: prva plast filtra je plast kalcijevega hidroksiapatita, ki vpije bakterije, viruse, amonijak, dušikove okside in druge škodljive snovi. Sledi titanov oksid, ki ga aktivira izpostavljenost naravni svetlobi, zaradi česar oddaja hidroksilne radikale, ki snovi razgradijo v neškodljivo vodo in ogljikov dioksid.

3-D kroženje zraka poskrbi za enakomerno hlajenje prostora.  Zrak lahko usmerimo ne samo navzgor ali navzdol , ampak tudi desno ali levo.  Porazdelitev hlajenja je enakomernejša, sami pa lahko odločate kam boste usmerili hladen zrak.

Funkcija inteligentno oko zazna vašo prisotnost in vas varuje pred neposrednim prepihom.  Obenem pa tudi skrbi za vaš prihranek. Funkcija  zazna, če so ljudje zapustili prostor ob vključeni klimatski napravi in se po 20 minutah samodejno preklopi v varčevalni način.

Z  Wi-Fi adapterjem imate popoln nadzor nad temperaturo vašega prostora. Enoto lahko nadzorujete s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Cenik klim Daikin je na voljo na strani AKCIJA KLIME.

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.