NAKUP INVERTER KLIME Z VKLJUČENO MONTAŽO…

Se zanimate za nakup klime? Poglejte našo ponudbo klimatskih naprav TOSHIBA, DAIKIN, HITACHI, MISUBISHI IN MAXON

klima-toshiba
klima-toshiba

klima-mitsubishi
klima-mitsubishi

klima-haier
klima-maxon

klima-hitachi
klima-daikin

klima-daikin
klima-daikin

klima-maxon
klima-maxon

 

klima-maxon-cena

Če se zanimate za nakup klime, svetujemo da izberete klimatsko napravo glede na vaše potrebe in zahteve. Katero klimo boste izbrali, narekuje velikost prostora, ki ga boste hladili. kapaciteta klime in kakovost klimatske naprave. Ne pozabite tudi, da lahko klimo v prehodnem času izkoristite tudi kot učinkovit vir ogrevanja.  Predstavljamo vam nekaj najbolj priljubljenih modelov iz naše stalne ponudbe. V kolikor pri izbiri naprave potrebujete pomoč, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu, montaži in rednih servisih.

brezplačen wi-fi vmesnik

Ob naročilu enot, ki imajo ob imenu oznako brezplačen Wi-Fi vmesnik, dobi kupec brezplačno tudi Wi-Fi vmesnik v vrednosti 60€ brez DDV. Z vmesnikom lahko vašo klimatsko napravo preko aplikacije na Vašem tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali računalniku nadzirate kadarkoli in kjerkoli.

wi-fi vmesnik

Ob enotah, kjer se nahaja oznaka Wi-Fi vmesnik, je možna dobava Wi-Fi vmesnika. Le-ta ni priložen brezplačno k enotam, temveč je njegova cena 60€ brez DDV.

 

MONO / MULTI SPLIT klimatski sistemi za večje prostore

Zunanje enote Multizone omogočajo namestitev od 1 do 6 notranjih enot nameščenih v različne prostore. Glede na Vaše želje, potrebe in karakteristike prostorov oz. objekta, vam izdelamo natančen izračun, na podlagi katerega izberemo optimalen sistem komponent za učinkovito klimatizacijo!

multisplit klime inverter cena

energetski razred klime
Iskalne besede: Klimatske naprave Ptuj, Maribor, Montaža klimatskih naprav, klimatske naprave Maribor, Montaža klime, Montaža klim, Cena montaže in klime, poceni in ugodno ponujamo klimatske naprave, klima z montažo, klime z montažo, nakup klime, klimatske naprave.

Klimit, Kos Samir s.p. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS, obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.

7 thoughts on “NAKUP INVERTER KLIME Z VKLJUČENO MONTAŽO…

 1. Pozdrav,

  Sem Matija Rižner in pred kratkim sem začel z delom v delavnici, kjer pa ni segrevanja. Sam sem opremil torej delavnico za delo z lesom. Sedaj iščem primeren način segrevanja in svetovali so mi za klime.

  Zanima pa me naslednje:
  Prostor, v katerem delam je velik prb 75m2 in segreval bi ga rad nekje do 18-20 stopinj.
  Lp, Matija Rižner
  ODG: Spoštovani, ponudbo klim imamo na podstrani http://servisiraj.si/index.php/klima-ponudba-cenik/ Svetoval bi 5kW klimo, saj bo predvsem hitreje segrela oz ohladila!

 2. Pozdravljeni. Zanimam se za nakup klime Daikin. Kje lahko preberem več?

  Lp, Zdravko Hodeš

 3. Pozdravljeni
  Kaksno moc klime priporocate za prostor 30 kvadratov. Je pa podstresno stanovanje.
  Lp, simon

 4. Pozdravljeni

  Imamo majhno klet cca 5 m2 površine in 2,1 m višine , kjer bomo skladiščili vino. Ker mora biti prostor skozi vse leto primerno hladen bi potrebovali ustrezno čim cenejšo industrijsko ali navadno klimo. Kaj nam priporočate?

  Kontaktirajte nas na meil gabrijela.koren@gmail.com
  Za dodatna vprašanja sem vam na voljo na 031-227-050

  Lep pozdrav
  Gabrijela Koren

 5. Zanima me kaksno klimo mi priporocate za ogrevanje stanovanja za 60m2 so nova okna stene so debele 40cm kaj mi svetujete najbolj cenovno segreval bi tam 20 stopinj l.p.

 6. Pozdravljeni,

  v zimskem času bi s klimo ogrevala stopnišče dimenzije 2,5mx4,5m in 5m višine…cca 60m3.
  Katero klimo mi priporočate, da bo prostor dovolj topel. Sedaj ga ogrevamo z IR panelom in v zimskem času, npr. za december je bilo porabe za 57€.
  Bi bila poraba pri klimi manjša?
  Prostor je sedaj ogrevan na 13 stopinj.

  lp,
  Milena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Current day month ye@r *